Werving en selectie

De groei en resultaten van jouw organisatie zijn afhankelijk van het team. De best, passende medewerker aannemen is van groot belang. De juiste (vaste) medewerker vinden is een tijdrovende klus.

Bij werving & selectie zetten wij onze kennis en kunde in voor het werven van een medewerker, die direct bij jouw organisatie in dienst komt.  Als recruitmentbureau helpen wij je met het vinden van vaste medewerkers in diverse branches.

Wanneer Werving & Selectie?

  • Je bent op zoek naar vast personeel
  • Je ontvangt graag advies over het profiel, potentiele medewerkers en andere mogelijkheden
  • Je hebt zelf geen tijd voor een volledige procedure
  • Je bent groot voorstander van No Cure – No Pay

 

Zoek je tijdelijke ondersteuning of twijfel je of je nog iemand in vaste dienst wil nemen? Dan kan uitzenden ook een optie zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst beginnen wij met een intake om goed in beeld te krijgen waar je naar op zoek bent. Wij schrijven een profiel en maken een vacaturetekst op. Deze verspreiden wij op de juiste kanalen, afhankelijk van de doelgroep. Wij spreken met geschikte kandidaten en maken een selectie.

Niet genoeg geschikte profielen? Dan gaan wij zelf op zoek en schrijven wij latent werkzoekenden aan. Wij proberen, indien de arbeidsmarkt het toelaat, minimaal 2 kandidaten voor te leggen. Dit zijn profielen die aan jullie wensen voldoen. Wij bereiden de kandidaten en jullie voor op de sollicitatiegesprekken en plannen dit in.

Is er een match? Dan begeleiden wij in het voorstel naar de kandidaat. De eerste werkdag en de eerste 2 weken begeleiden wij zowel de nieuwe medewerker als jullie.

Wat kost Werving en Selectie?

Bij ons betaal je pas, als jij je ideale medewerker hebt gevonden. Vinden wij geen juiste kandidaat? Dan kost je dat helemaal niets!

Onze werving en selectie fee zit tussen de 12-16% van een fulltime bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld). Wil je een exacte berekening van jouw functie en branche. Neem dan contact met ons op.

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.