Recruitment as a service

HR BOUTIQUE biedt met het nieuwe recruitment-as-a-service-dienstverlening een structurele oplossing voor het vinden en binden van nieuw personeel.

Wij inventariseren waar de vraag nu ligt, welke functies er in de toekomst open komen, bouwen een werkgeversmerk en maken een op maat gemaakt recruitmentplan.

HR BOUTIQUE werkt als een verlengstuk van jouw HR afdeling. Wij weten het DNA van de organisatie over te nemen en werven vanuit de naam van de organisatie.

Hierdoor kunnen wij naamsbekendheid genereren en direct werken aan een sterk werkgeversimago. Arbeidskrapte vraagt immers om een sterke positionering van een werkgever.

Wij houden de controle vanaf de start totdat de medewerkers aan boord komen zodat jullie je kunnen focussen op je core business.

Imago

Je haalt direct een recruitmentspecialist in huis. Wij schrijven wervende vacatureteksten, plaatsen ze op de juiste jobboards en houden rekening met SEO zodat ze goed gevonden worden in Google en op Jobboards.

We zorgen voor interessante content en bijpassend beeldmateriaal op social media. Draaien campagnes online, om zo de juiste doelgroep aan te spreken.

Ook zorgen wij dat elke kandidaat die solliciteert actief wordt gebeld binnen 48 uur. Wij gaan het gesprek aan, vertellen over jullie organisatie, de mogelijkheden en stellen vragen. Past een kandidaat (nu) toch niet? Dan sturen wij vanuit jullie naam een persoonlijke afwijzing maar altijd met een positieve insteek.

Werven

Interessante kandidaten die passen binnen het profiel worden actief benaderd via diverse kanalen. CV Databases, vacaturesites en o.a. Linkedin. Wij laten ze op ontspannen wijze kennis maken met jouw organisatie.

Wij vinden de talenten die jij zoekt, gaan met ze in gesprek en plannen interviews in. Wij verzorgen een telefonische intake, een face to face (eventueel online) interview, vragen een referentie op en schrijven een compleet kandidaatsvoorstel voor jullie. De laatste selectie wordt doorgaans gedaan door een HR manager of directeur binnen de organisatie. Kandidaat passend? Dan nemen wij het weer over en gaan de salarisonderhandelingen in, doen een voorstel, maken een contract op en zorgen wij voor een goed programma de eerste werkdag.

Uitzenden

Het vertrouwde uitzenden voor flexibel personeel lijkt hiermee ten einde, maar gelukkig is niets minder waar. Wij bieden de optie tot uitzenden nog steeds aan binnen onze recruitment as a service.

Is er een geschikte kandidaat gevonden en is het voor een tijdelijke functie? Dan zenden wij hem uit tegen kostprijs.

 

Voor een vast maandbedrag vullen wij jaarlijks een vast aantal vacatures in en zorgen wij dat je als organisatie zichtbaar bent.

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.